![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
içimdeki burukLuğu kaLdırıp atmak istiyorum bi kenara........................................
yaLnızLığımı unutmak için senin yerine bibLoLarı yerLeştiriyorum........................................ ağLıyorum........................................ bi sızı var içimde anLatamıyorum ........................................ Kimin Ah'ını aLdım biLmiyorum........................................ Ben O kadar da kötü değiLim ki Düşünüyorum istediğim herşey sen mi acaba? Hayatımın düzeni sana bağLı beLki de........................................ Sen GeLince TamamLanıcak Herşey........................................ Eksiğim sanki kaLbim yok gibi........................................ Karmakarışık Bo*tan Bişey Bu........................................ Ama oLmaz imkansız sen bitirdin duyguLarımı,özLemimi,hasretimi........................................ Sonra Senin Yerine Koyduğum BibLoLar aLt üst oLdu KırıLdı! eLimde kaLdı! Ensemin Tam üzerinden başLayıp aLnımın kırışıkLıkLarında biten bu feLaket acı niye........................................? Seni Görmeyince Sesini Duymayınca Unuttum! Sandım........................................ Senden kaLanLarı toparLamaya başLadım birer birer........................................ üstümden tut odama kadar herşeyime sinmişsin........................................ yırtıp atmak istiyorum ne varsa geride kaLan........................................ anLatamıyorum!........................................ dinmiyo acım GeL Diyemiyorum........................................ Dermanım oL Canımda Can aLdığım nefes oL Bir Ömür Hiç Gitme NoLur........................................ Gitme........................................ Gözümü Kapattığımda Açtığımda Yürüdüğümde,Konuştuğumda ağLadığımda güLdüğümde yanımda oL! NoLur Lütfen Geri GeL........................................ Pişmanım Harcadığım SeneLerime DeğiL........................................ özLediğim ve kaybettiğim Sana Çok Pişmanım! [/b]Sigara Yakıyorum Ardından da Seni Yakacağım Söz........................................ Dediğin Gibi KaLpsiz oLucam yaLancı oLucam Seni Sevmemiş oLucam........................................ Herşey Sen'din ya........................................ Artık Ben oLucam........................................ Hangi Rüzgarın yüzüne vurması seni ısıttıysa Hani İçin Titrerken yüzün soğuktan çekiLirken için ısınır ya işte öyLe NasıL ısınırsan artık NasıL tekrar güvenirsen Beceripte Beni Unutursan Arkana Bakma ve yaşanmışLara Hiç aLdırma!........................................ KaLbim çok aşka ev sahipLiği yapmadı biLiyosun........................................ yaLnızca sana aşık oLmuşum........................................ iLk aşkım Açmamış Sevdam........................................ 'HoşcakaL' |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ince, seni, sizim, terkettim, yurek |
| Etiketler |
| seni, sızım, terkettim, İnce, yrek sizim, yürek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|