![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Özlemek ........................................
Çok özlemek ........................................ Ama özlediğini hiçbir zaman söyleyememek ........................................ Nasıl oluyor biliyor musun ? Hiç özledin mi birini ? Özlediğin halde onu özlediğini söyleyememek nasıl bir duygu bilir misin ? Giderken ardına baktın mı hiç ? Ya da bakman gerektiğini düşündün mü ? Hayır ! Yapamazsın çünkü........................................ Göremezsin o yıkılışı........................................ Görürsen gidemezsin........................................ Gerçi sen görsende gidersin........................................ Göz göre göre gitmen ........................................ Aşk ağlattı mı seni hiç ? Biri için bardaktan boşalırcasına aktı mı gözyaşların ? Eğer olduysa yaşadığım duygunun nasıl acı verdiğini en iyi sen bilirsin........................................ Artık sana sev diyemem........................................ Sev dediğim halde gidersen çok üzülürüm çünkü........................................ Mutlu olmak seninle olmak istiyorum ........................................ Sen ne kadar istemesende (!) Git diyorsun başakasını bul ........................................ Sen birinin yanındayken aklında başkası oldu mu ? Yanındakini aklındaki zannedip onu düşünerek baktın mı gözlerinin içine hiç ? Olmazz........................................ Olmuyor........................................ Yapamam anlamıyorsun........................................ Aklımda sen varken başkasının yanında olamam ben........................................ Hem kendime acı çektirirken hemde karşımdakine acı çektiremem ........................................ Ne git diyorum ne kal diyorum artık sana........................................ Seviliyorsun ........................................ Sonsuza dek ........................................ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: dek, sonsuza |
| Etiketler |
| dek, sonsuza |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|