![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bu pişmanlığım sana yaptıklarıma ........................................ -Bekletme-
Zor günler geçirdim ........................................ En çok sen kanattın beni / sana yaptıklarım Çok zor günler geçirdim ......................................../Beni Affet/ Bir gece çikip gelsen ölmezsin yar Ölümlerden ölüm begen gelmezsen yar Ölecegim yar Bu şarkı sadece benimdi sevgilim Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize Yazmışsın ya 'onu sevebilecegimi düşünmüştüm' diye İşte o günden beri belkide bu yüzden sadece Bu yaralar bereler sanaydı aşkı bileler Göreler aşkımı şahidim gök kubbe Eğer ortada gerçek bir aşkvarsa gurur unutulur ........................................ Bu yaralar bereler sanadır bileler........................................ Göreler aşkımı Şahidim gökkubbe........................................ Aşığım bekletme........................................ Açtığım yaraların ilacı olmaya geldim ........................................ Eğer sen inanmazsan sevgime şahidim gökkubbe........................................ alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bereler, sanadir, yaralar |
| Etiketler |
| bereler, sanadır, yaralar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|