![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Dün çok düşündüm sevgilim…
Sana göre sen ve ben'i ; ama bana göre biz'i… senin ya da benim değil de bizim aşkımızı… Düşündüm düşündüm ve yine düşündüm… Tek taraflı sevmek zor zanaat sevgilim… İçin kan ağlarken gülmek de öyle… Mutluluk oyunları oynamak beni yoruyor artık… Bedenim kalbime yenik düşüyor bu sefer… Kaldıramıyor bu yükü… Beni sevdiğini söylemen yetmiyor buna inanmam için hiç bir çaban yokken inanmamı beklemen saçmalık değil mi? buna son vermenin zamanı geldi sanırım........................................ Bedenen yorgun olsa da sana karşı daha güçlü biri var artık karşında........................................ Belki kabullenemeyeceksin ama bir zamanlar, senden duymaya tahammül edemediğim kelimeyle, veda ediyorum şimdi sana… Elveda sevgilim… Elveda… aLntı[/i] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: cok, dun, dusundum, sevgilim |
| Etiketler |
| cok, dyn, düşündüm, sevgilim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|