![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Sessizdi koca şehir yıkılan duvarlar altında
[/i] Güneş zamansız doğuyordu Kızıla çalan yüreğim şimdi tek nefeste kaldı Ağlıyordu kaldırımlar karaya vuruyordu maviler Unutuluyordu artık gülen yüzler zaman acımasız olmuştu Avutmuyordu eski şarkılarr yürekleri Kan damlıyor gözlerim den kan Kardere isyan her yeni gün doğan güneşe sırtımı dönüyorum Masal tozlarında kaldı anılarr Bir kuru sesslizliğim kaldı avuçlarımda Senden kalan toz taneleriyle avunuyor yüreğim Yakıyor şehrin ışıkları bedenimi senizliğin acısı vuruyor yüzüme Susmuyor sözlerim hecelerim Söyleyemedim yıkılan umutlarımı avutamadım zamanı Bulamadığım yüreğimi arıyorum Soluyor artık çiçekler açmıyor beyaz güller İsyan ediyorum işte lanet olası hayata Git gide zorlaşan bu sefil hayata isyan ediyorrum işte Yıkın duvarlarımı sevmek yok artık Sevgilerr kırık dökük kaldırımlarda kaldı Kapanıyorr artık yüreğimin perdeleriii SON OYUNU BU YÜREĞİMİN ........................................ aLntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: artik, kapaniyorr, perdeleri, yuregimin |
| Etiketler |
| artık, kapanıyorr, perdeleri, yüreğimin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|