![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bir bankta bıraktım sana olan sevdamı
Kendi ellerimle bıraktım seni son kez tuttuğum ellerini Son defa gördüğüm yüzünü Sen gittin her şey bitti aşk bitti sevdam bitti Sokaklar sessiz kaldı Sana dair ne varsa çöpe attım Hüznümü bedenimi sardım bedenime Seni beklediğim ilk durakta bitirdim mutluluklarımı Bastığın kaldırımlarda yok oldu ayak izlerin Rüzgarın tüm hırçınlığıyla yok olup gitti Sana yazdığım son mısralarda Git sende herkes gibi çek git işte Bin ömür geçti seni sevmeyi hak etmedi yürek Bir ben miyim yalnızlar rıhtımında olan Benim adım hüzün benim adım yalnızlık Dik yokuşlara serdim yalnızlığımı acılarımı İnleyen kalbimin ateşi bir damla gözyaşımla söndürdüm Kokan sevdamı ayrılıklar sarmış Git sende herkes gibi çek git işte Ben senin yokluğunda yaşarken ölmesini öğrendim Saatler durdu geceler sustu gündüzler ağladı Eğilip doğrulup kırıldı yürek Kapılarımı çarptım sazımın tellerine sardım acıyan yanlarımı Güneş doğar gün batar Gemiler yanaşır sessiz limanlara Git sende herkes gibi çek git işte Sessiz kaldım ........................................ aLntı[/i] [/b] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: gibi, git, herkes, sende |
| Etiketler |
| gibi, git, herkes, sende |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|