![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Yaktım anılarımı ateşe verdim
[/i] Yüreğimi odalarda bıraktım Taşa kesti bedenim Ceplerime doldurdum mutluluklarımı Acılar aldım yamalı cepelerden Umutları hayalleri bir uçurtmanın kanadına astım Karanlığa boğdum gözyaşlarımı Bulutlara sardım sevinçlerimi Yağmurlar aldı gölgemi Kırık sandalyemde bıraktım izlerimi Gidiyorum sessizlik barındırarak yüreğimden Çaresizlikler bulsun seni Lanet ediyorum şehrin isyankar sokaklarına Susturdum tüm denizleri Zerzenişler içinde kaldı çığlıklarım Soysuz kaldırımlarda tükendi ömrüm Unutmayı bilmeyen yüreğim sevmeyi çoktan unuttu Bir kiprit çöpüne sardım sözlerimi Yıkıntıların arasında bıkratım geçimişi Bir yabancı gülüşün kaldı ellerimde Geriye bakıp gel diyen ses yoktu artık Güneş hergün doğar ama ben bir daha doğmam Dağaların sırtına yükeldim mutluluklarımı Yollara siyah çizgilerr çektim kırık kaleminden Sarı hüzünlerimde bir damla gözyaşımla yaktım Sonbahar vuruyor vuslatt isyan ediyorr yüreğime Martılarr hakırıyorr mavi semalardan Yalnızlık yeter diyorr yüreğim sus diyorr Gecelerr isyankarr oldu sözü olmayan şarkılarda kaldıı sevinçlerim Yalnızlık yeter diyor yüreğim sus diyorr Eğer susmak buysa ben ömür boyu susyorum ........................................ aLntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: diyor, sus, yalnizlik, yeter, yuregim |
| Etiketler |
| diyor, sus, yalnızlık, yeter, yüreğim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|