![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Aşk dediğin kapıyı vurup çıkmakmış[/i][/b]
Her gelen acı bırakırmış her gidende ömür çalarmış yüreğimden [/b][/i] Demek gidiyorsun duvarlarını üstüme yık yıka gidiyorsun[/b][/i] Git kalmasın kahırlar kokan sevdan[/b][/i] Yanan ateşler gibi kalmasın bir damla gözyaşın[/b][/i] Uykularım kör bir sokağın yorgun kaldırımlarında kaldı[/b][/i] İpler dizdim şehrin tüm caddelerine astım yüreğimi[/b][/i] Geçmez yaralar açtın solgun yüreğimde[/b][/i] Unutmak böyle kolaysa var git unut beni çek git[/b][/i] Prangalar vurdum bedenime sürgün yedim Bir vefasız sevgiliden[/b][/i] Dilimde isyan cebimde unutulmuş bir sevgi ellerimde kurumuş güller papatyalar[/b][/i] İçimde yalnızlıklarım düşman olmuş gecelerim[/b][/i] Yıllarım geçmişim bir gemin dümeninde kalmış[/b][/i] Limanlar sessiz deniz durgun martılar isyankar olmuş[/b][/i] Günlerim bir seher yeli gibi gelmez oldu[/b][/i] Kemanın nağmelerinde ağlayan bir çift gözyaşım[/b][/i] Bitti sayıp gitmek buysa git arkana bile bakmadan çek git[/b][/i] Hatıralarını da al arkanda kalmasın efkarını da yapraklara sardım[/b][/i] Sonbaharın sessizliğinde kopan çığlıklarımı duymadan çek git[/b][/i] Şehrin hırçın sokaklarında devrilen bir duvar görürsen bil ki yıkılan bedenimdir[/b][/i] Hadi durma çek git işte yollar kapanmadan yağmurlar sel olmadan çek git[/b][/i] Hayrını da şerrini de yanına almayı unutma[/b][/i] Ben yoruldum artık sana yenik düşmekten[/b][/i] aLntı[/b][/i] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ask, cikmakmis, dedigin, kapiyi, vurup |
| Etiketler |
| aşk, Çıkmakmış, dediğin, kapıyı, vurup |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|