![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bir meneksenin aglarken güzel yapraklari
Sana bir göz yasi verdim ey bahtimin yagmuru Sende kalirken bende olan bütün ve bitmez nefesim Icime sitem ektigim günlerim var hic görmedigim Bir "SEN" olurdun düsünce yagmurlarim o sicak tenime" SEN" ve "Hasretin" kalirdin aklimin her bir kösesinde Kisa olsa da "SEN"in yoklugun ve zamansizligin Bu kadar mi takatsiz dermansiz birakacakti ben'i SEN'sizlik bu kadar mi caresizlikti acizlikti benim icin Daha iyi anladim SEN'sizlik bir nev'i yoklukmus hiclikmis benim icin Bilmiyorum; Pek aci veriyor kisa süreli ayriliklar da olsa bana Hayret mi ettin ya da burun mu kivirdin inanmam asla GÜL'deki cazibelik aski yiten bir ask midir? Degildir degil mi?Iste "SEN" de öylesin Dinler misin duyar misin kalbimi hisseder misin beni? SEN ve GÜL; Farkli olmayan birbirini tamamlayan iki sevgili SEN ve GÜL; kalbimin ve yüregimin Sonsuza dek "meftun" oldugu güzel "ikili........................................" |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bahtimin, yagmuru |
| Etiketler |
| bahtimin, yagmuru |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|