![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Yine Geliyordu Kokun Ziyaretime Çünkü Saatler Geceyi Vuruyordu
Yine Geliyordu Kokun Ziyaretime Çünkü Saatler Geceyi Vuruyordu Kalemimden kan damlıyordu ve beyaz üzerinde kırmızı nasıl canalıcı duruyordu…........................................ Bu kalemimin yaşadığına kanıttı oysa içimde bana ait tek damla kan bile yoktu… Hüzünlüydüm… kendimce sebeplerim vardı davacıydım yalnızlıktan… Yine geceydi........................................ düşünüyordum hangisi kabus olmalıydı ? yokluğunun yıkıcı gerçeği mi nefesinin sıcaklığının yanı başımda olduğu yalancı mutluluk düşlerimi ? Bak yine oluyordu… yine geliyordu kokun ziyaretime çünkü saatler geceyi vuruyordu gece bilincimi…biliyordum bu lanetle yaşayacaktım kabuk bağlayana kadar gençliğim........................................ kabullenmeyişler boşunaydı anlıyordum oysa…ama yinede ağız dolusu küfürler tükürüyordum her gecenin yüzüne aLıNTı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: cunku, geceyi, geliyordu, kokun, saatler, vuruyordu, yine, ziyaretime |
| Etiketler |
| çünkü, geceyi, geliyordu, kokun, saatler, vuruyordu, yine, ziyaretime |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|