![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bekle Beni Meleğim[/i][/b] Bahar geldi diyorlar anne........................................Anne elli değmiş ipek saçları[/b][/i] Gelinciklerden gelin yapmış çocuklar Bir köşeye kıvrıldım........................................ Yine ağlıyorum........................................[/b][/i] Bende bitmek bilmeyen zemheri........................................ suç benim mi?[/b][/i] Kırgınım…[/b][/i] Güneşsiz uyandığım her güne........................................ bir de sana Beni Pencere önlerinde izlerdim........................................Sen hep derdin[/b][/i] Akrep beş de durduğunda Kocaman yüreğiyle koşardım sanaHasret soğurdu sinende........................................ içimde bir kor Kaç yarış sonuçlandı yokluğunda Hani verdiğin söz? Nerdesin anne? Yorgunum …[/b][/i] Kime? Kimi şikayet edeyim? Sen yoksan hangi kol sarar yaralarımı Acıyor içim Ruhum kan kaybediyor anne Bugün çok dertlendim yine Biliyorum…Sanma ki sana sitem ediyorum........................................Kokun gittiğin gün kadar taze[/b][/i] Uyandığımda sırılsıklamdı örtü Yoksa yoksa kokun gider mi? Ne olur bitme…gitme anne…[/b][/i] Kimin umrun da baharın kuş sesleri[/b][/i] Ya da güneşin toprakla sevişmesi Her tohumda seni ekerken yüreğime Yarınlar sensizliğe gebe Bilmez misin anne? Bir takvim daha kopardım işte hayatımdan[/b][/i] Sana gelen bir adım daha Cennet dedikleri Gerçekten o kadar güzel mi anne? Bekle beni orada meleğim Vakit yakındır…bende geleceğim........................................ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bekle, beni, melegim |
| Etiketler |
| bekle, beni, meleğim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|