![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Aşığım O Gözlere
Gözlerindi beni sana bağlayan, Belki de yandan bir bakışındı ya, Bir gülümsemeydi ya da bir tebessüm, Onun için aşığım o gözlere........................................ Gözlerinden, gözlerime bir yol vardı, Sen baktıkça içim aydınlanırdı sanki, Bakmayınca gözlerime bir karanlık, Hakim olurdu, onun için aşığım o gözlere........................................ Kalemim şaşırırdı bazen yazarken, Harfler ismin oluverirdi var ya, Birden aşinalık çökerdi üstüme, Senden daha çok aşığım o gözlere........................................ Seni sevdiğim için aşığım o gözlere........................................ Gözlerin adeta deniz gibiydi bana, Baktıkça dalar giderdim uzaklara, Hayatı, insanları, öğretti bana, Ondan dolayıdır aşığım o gözlere........................................ Ne zaman baktın gözlerime son defa, E ne zaman sevdim seni bilmem ki, Hem seni sevdim hem gözlerini sevdim, Beni bilmesen de aşığım o gözlere........................................ Sen sevmesen de aşığım o gözlere........................................ Sinan Altuntaş |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: asigim, gozlere |
| Etiketler |
| aŞıĞım, gözlere |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|