![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Dar ağacında boylanan bir ten, sorumlusu sensin........................................
Çilekeş bir kalbe sahip yapan, hazana sürükleyensin........................................ Tasa ama kaygıdar, dert ama beter, aşk ama derbeder; eden sensin........................................ Küllenmiş derdimi azdıran, ruzgar olup körükleyensin........................................ Dünyayı seyredaldım, düşündüm, bir derin nefes aldım........................................ Her görünen kalp değil bir ibretle baktım, anladım........................................ Taş kalplisin, kalbi taş edersin; Yalnızlık........................................ Saçlarım........................................ Kızıllığı andıran ama hic anne elleri değmeyen saclarım........................................ Gözlerim........................................ Hic, sevkat ve sıcaklık tatmayan gözlerim........................................ Endamım........................................ Boşverrrr hangibirini anlatayım........................................ Kara bakışlarımın içinde saklı aydınlıklar........................................ Derdim; Saclarım dağılmış umrumda mı?........................................ Üstüm berbad halde kaygımda mı?........................................ Sefilane haldeyim saygımda mı?........................................ Hayat........................................ Bazen tek ayak üstünde durur umutlar........................................ Belki tutunacak bir dal arar, bulamaz; hüsranla yağar bulutlar........................................ Nefret duygusundan arınmış, kopartılmış bir gül gibi temizdir yüzü........................................ İşte onun duruşunda var bir gizem, yalan olmaz hakikidir hüznü........................................ Acılarda pişmiş bir yürek gibi olgundur bakışları........................................ Keder ile sıralanmış kelimelerin saflanmış nakışları........................................ Belki muhtacım, çaresizim; bir elden, bir koldan acizim........................................ Eşrefi mahlukattır adım, işte yaradan katında nacizim........................................ Her seye ragmen gecelerde sensizliği yordum........................................ Olmayan sabahlara hep hüsranı sordum........................................ Bitmeyen duamdan, el açıp seni dilendim........................................ Gel gitme diye diye seni istedim........................................ Yalnızlığın tek ayak üstünde durdugu zaman........................................ Kara kara düşünceler yağdı gönlüme........................................ Sislenmiş, dertlerle süslenmiş acılar açtı yüreğimde........................................ Tozpembe görülür bazen hayat........................................ Umutlarımın dalları budakları kırık........................................ Bazen düşünceler içinde kırılır yalnızlık........................................ İçim, dışım ve ben........................................ Gözüm, kaşım ve ben........................................ Adım, şanım ve ben........................................ Rengim, ihtişamım ve ben........................................ Erim erim eriyen bir gül saklı gecelerde........................................ Bilinmez ateşli tütsüler biter sinelerde........................................ Gül demettir, gül bükettir, güldemetidir; sarı gül ayrılık........................................ Kırmızı gül elinde, hep karşımdadır yalnızlık........................................ Yalnızlığın aşkını ilan ettiği zaman........................................ Sensizliğe demirledim pas tutmuş gönlümü........................................ Hangi eller tutar tabutla giden aciz ölümü........................................ Rengi kaçmış bulutlar gibi boz bulanık gönlüm........................................ Ne dert sorar ne de hatır, gelir çatar ölüm........................................ Biliyorum, geleceğini seziyorum ve duyuyorum........................................ Baksamda, kacsamda hep peşimde, kovalanıyorum........................................ Yalnızlık mumuyla her gecen gün eriyorum........................................ Tükenmeyen ama tüketen tatlı bir derttir yalnızlık........................................ [/b] aLntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: kalplisin, tas |
| Etiketler |
| kalplisin, taş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|