![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Boyun büktüm gecelere
Sensizlik yüreğimde kelepçe Hayal eder oldum,gül yüzünü her gece Geceler Seni anlattı........................................ Yarım kaldı dizelerim Özlemini,hecelere gizlerim Bir çile ki sorma, çekerim Kederler Seni anlattı........................................ Son bakışın geldi aklıma Alev aldı bedenim adeta Kalbimin ortasında,inceden bir yara Kalp atışları Seni anlattı........................................ Ağlar oldu şiirlerim Elif kesildi kalemim Sensizliği şiirlere nakş ederim Mısralarım Seni anlattı........................................ Boş odalar kaldı,çaresizliğime Söner lambalar her gece Karardı umutlar yine Siyahın matemi Seni anlattı........................................ Hayaline gömüldüm Umutlarımı kefenle,ayağına gömdüm Aşkımız çileliymiş hasretinle ördüm Mezar taşları Seni anlattı........................................ Düştüm yokluğunun deryasına Çırpınırım,çıkamam her defasında Boğulurum,anlatamam sana Nefesler Seni anlattı........................................ İçime çekerim seni Rüzgar eser,hayallerim deli Savrulurum,altındır saçlarının teli Fırtınalar Seni anlattı........................................ Ve ağladım sana sessizce Hıçkırıklarım gecenin içinde Yeşil gözlerine,hüzünlendim dün gece Göz yaşları Seni anlattı........................................ Resimlerinle uyanırım aniden Gülersin öylece sen Mecnun muyum bu devirde bilmem? Çöller Seni anlattı........................................ Sana yazıldı şiirler Dudaklarım,ismini heceler Gülmez oldu,seherler Gül ile bülbül Seni anlattı........................................ Karlar yağar üstüme Buz keser ellerim,sensizim yine Üşüdüm her şiirde Kuru ayazlar Seni anlattı........................................ Senin şehirlerinde,sana ağladım Gelmediğin günlere yandım Gözlerim yollarda,seni aradım Kimsesiz kapılar Seni anlattı........................................ Seni dilendim yine El açtım gönlüne Şükür namazımsın,alnım secdede Dualar Seni anlattı........................................ Ayrılmazdık seninle Kavuşmak hayal oldu belkide Uykum ol,sana uyuyayım her gece Rüyalar Seni anlattı........................................ İsminle başlar şiirler Sevdamın mezarı seni sesler Adını andıkça ruhum titrer Yokluğun Seni anlattı........................................ Uzar şiirler seninle Son vedamız gözlerimin önünde Sensizliğin girdabında,çekerim çile Şiirler Seni anlattı........................................ Hatırlarım o güzel günlerimizi Bilmem suçumuz ne idi? Vuslatta bizim aşkımız gibi BİR GARİP;BEN SENİ ANLATTI SENİ ANLATTI........................................ Alntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: anlatti, seni |
| Etiketler |
| acımaz, anlattı, canım, seni, yalnızca, ÖlÜrÜm |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|