![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bembeyaz düşlerim vardı benim ........................................[/b]
Yaşamak diyorlar buna ! ![]() Ne yaşaması ........................................ Ruhum bedenimden coktan ayrılmıs ........................................ Bilmiyorlar , zaman diyorlar,ilaç diyorlar, gecer diyorlar........................................ Kimse anlam veremedi bende ki şu hale........................................ Kimin umrunda ! ![]() Deliyim evet ........................................ Diyorum ama sende anlamıyorsun ki beni ........................................ ![]() Gidiceksin biliyorum ........................................ İlk adımında yıkılırım yere ........................................ ![]() 3........................................ Gitme ! nolur gitme götürme beni ölüme........................................ Tahmin edemeyeceğin kdr cok seviyorum seni ........................................ ![]() Asla unutmadım kalbime attığın bıçak yaralarını bak yaralarım halen kanıyor dokundukça , kabuk bile bağlamadan hep kanıyorlar çünkü sen en çok canımı acıtandın........................................gif[/IMG] alıntı........................................ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: duslerim, sebepsiz |
| Etiketler |
| düşlerim, sebepsiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|