![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Biliyorum o hiç bir zaman benim olmayacak
Ve biliyorum kalbim ondan başkasına asla kapısını açmayacak Ve yine biliyorum kimse içimi onun kadar acıtmayacak kimse onun kadar yakmıyacak Ve biliyorum kimse için bu kadar gurursuz olmayacak[/b] Biliyorum her gerçek aşk bundan farklı olmayacak Her zaman bir yanan bir de yakan olacak ama inanın her yanan yandığı için pişman olmayacak Bir daha olsa yine yanarım diyip Yaradana yalvaracak........................................ Bin kere gelsemde dünyaya koy O'nu benim kalbime diye açacak ellerini semaya........................................ Biliyorum bu hikayelerin asla sonu gelmeyecek Her zaman bir dertli bulunacak hep anlatacak hep anlatacak ama asla derman bulamayacak yaralarını sarmalarını bekleyecek Dinleyenlerden ama imkansızdan öteye geçmeyecek bu isteği Biliyorum derdine derman olacak kişinin bir ömür gelmeyeceğini derdinden ölsede karşısında boş boş bakacağını, görüyorum, Yazıyorum........................................ Biliyorum hiç bir aşk hikayesi benimki kadar acıtmayacak Okuyanların kalbini Hissediyorum bir yerlerden okuyacağını bu mısraları Anlıyorum içinde bir anlamı olmadığını süslü püslü kafiyeli kelimeleri Yazıyorum biçare Bekliyorum bi çare........................................ Canimin Ici........................................ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: biliyorum |
| Etiketler |
| bİlİyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|