![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Yine Bir Elveda Zamanı........................................
[/b]Varsın Olsun Alışmadım Mı Sanıyorsun Elvedalara........................................ Buz Tuttu Kalbim Artık Bu Vakitsiz Ayrılıklara........................................ Biliyordum Hep Seni Benden Alacaktı Onun Gelişi........................................ Ona Rağmen Sahipleniyordum Seviyordum........................................ Dayanamıyor Affediyordum ; Her Bana Geri Döndüğünde........................................ Ben Her Sana Baktığımda Her Seni Gördüğümde Delicesine Kahrolurken........................................ Sen Mutluluğu Başkasında Arıyordun........................................ Ve Her Defasındada Yanılıp Bana Geri Dönüyordun........................................ Değerini Biliyorum Diyordun........................................ Senden Gitmicem Hep Yanımda Kalmanı İstiyorum Diyordun........................................ Peki Şimdi Sen Söyle Ne Oldu........................................ Ne Olduda Gene Gittin ? Hani Beni Seviyordun ? Hani Bırakmıyacaktın ? Başkalarında Aradığın Mutluluk Seni Mutlu Mu Ediyordu........................................ Söylesene Ha ? Aksine Her Defasında Ağlıyordun........................................ Bin Kere Kahrolup Bin Kere Aynısını Yapıyordun........................................ Peki Ya Bana Söylediklerini Hatırlıyor Musun ? Her Defasında Nasıl Olsa Affeder Deyip Gidiyorsun........................................ Ama Yok Bu Sefer Gururluyum........................................ En Azından Diğerlerine Karşı Olduğum Kadar Sanada Öylesine Gururluyum........................................ Lütfen Bu Son Gidişin Olsun........................................ Geri Dönme........................................ Çünkü Geri Döndüğünde Burda Seni Sahiplenecek Bir Ben Bulamıcaksın........................................ Karşımda Ağladığın Günleri Ne Çabuk Unuttun........................................ Bu Kadar Mı Taştan Yüreğin........................................ Bu Kadar Mı Değerlisin Dediğin Halde Değersizim Sende........................................ Bu Kadar Mı Çabuk Silebiliyorsun........................................ Diyecek Bir Söz Bulamıyorum Yazık........................................ Neyse Dedim Ya Sorun Değil Alıştım Artık........................................ Ama Bu Son........................................ Bu Son Gidişin ve Beni Son Görüşün........................................ Değerini Anlamadın........................................ Anlamıcaksında Biliyorum........................................ O Yüzden Susuyorum Sadece İzlicem Olanları........................................ Ama Şunu Bilki Artık Yoruldum........................................ Yeter........................................ Her Ne Kadar Sert Görünsede Bu Bedenim ; Senin Karşında Ölüm Lafını Duyunca Ağladığını Unutma........................................ Allahımdan Tek Dileğimdir Mutlu Olman ; Ki Bundan Başkasını İsteyemem Zaten........................................ Umarım Bu Kez Yanılmazsın........................................ Umarım Sevdanın Ateşi Sonsuza Kadar Yanar........................................ Gökten Bir Yıldız Kayar Gibi Gönlünden Kayma Vakti Geldi Çattı........................................ Seni Hatırlayan Gözlerime Sigaramın Dumanı Dolsun........................................ Yaksın Dursun Gözlerimi........................................ Gece Benim Güneş Senin Olsun........................................ Unutmayasın Beni Tutan Ellerimi........................................ ` Oğuzhan Selahattin Güllü ........................................ ´ " Metkan " |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bir, elveda, yine, zamani |
| Etiketler |
| bir, elveda, yine, zamanı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|