![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Her şey bas bas adını haykırıyor şimdi
kulağıma........................................ Sonra bir derin sızı ; tam şu sol tarafımda........................................ Sanki " Ben " bile " Sen " den yanaydı bu savaşta........................................ Öylesine " Sen " leşmişim ki Sanki bana baksan kendini göreceksin gibi........................................ Yoksa Fazla mı büyüttüm seni gözlerim de ? Belki de adını aşk sandığım bir zehirdin kanımda sadece ........................................ Kus........................................ Biliyorum Ben sende herkes kadar yabancı........................................ Diğerleri gibi sıradandım........................................ Herkes neredeyse gözünde ben de oradaydım........................................ Hiç bir zaman ayrı bir yerde tutulmadım........................................ Sana baktığım gözle bakılmadım........................................ Herkes ne kadar uzaksa sana ben de en az bir o kadar uzaktım........................................ ........................................ Alnında ki küçük beni Yanağında ki belli belirsiz izi Yüzünde ki her çizgiyi........................................ Ezberleyecek kadar " Sen " iken " Ben " Sen neden bana bu kadar yabancıydın........................................ Ben ' Sen`leştikçe sen yabancılaşmış........................................ Ben Geldikçe Sen kaçmışsın........................................ Bir gün gelip aşındırır mısın kapımı bilmiyorum ama ; " Ben bugün bu evden Gidiyorum " ........................................ " Sakın Gelme " Eğer gelirsen çok pişman olurum Gittiğime........................................ Alıntı[/b] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: gelme, s945kin |
| Etiketler |
| gelme, sand#945kın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|