![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
![]() Aşk oyun değildi........................................ Küçük bir çocuğun masumluğunu taşıyordu yüreğim........................................ Öyle sevmişti ki........................................! Oynadığı oyunlardan ayrı tutmuştu seni........................................ Ne oyuncak olacaktı, ne de oyunbozanlık yapacaktı........................................! Olmadık şeylere küserdik çocukken, sonra bir bakmışız yine kaldığımız yerden oynamaya başlamışız bile........................................! Saklambaçlarımın adı sen oldu........................................! Anladım büyümüşüz, Anladım masumluğumuzu yitirmişiz........................................ Ben oyun oynamayı bıraktım, hayat bana oynamaya başladı artık........................................! Toz pembe gelen hayat, artık başka renklere gebe kaldı........................................! Gözlerimdeki ışıltı, yerini hüzne bıraktı........................................ Ağlamak hiç yabancı değil artık........................................! Ben büyüdüm........................................ Oysa ki böyle büyütmek istememiştim yüreğimi........................................ Haketmediği darbeler aldı........................................! Ne yapacağını bilmeden, elim cebimde geziniyorum hayatta........................................! Acının; sadece düşüp, yaraların kanamasını sanan ben, şimdi acının ve mutluluğumun adının sen olduğunu öğrendim........................................! Oyunlarım öksüz kaldı........................................ Çağırıyorlar gitmiyorum........................................! Küçükken oyunlarımızın adı yoktu........................................ Büyüdük oyunlarımızın adı aşk kaldı........................................ Aşk oyun değildi........................................ Oynadın........................................! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ask, degildisen, oyle, oyun, sandin |
| Etiketler |
| aşk, değildisen, oyun, sandın, Öyle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|