![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Sag gösterip sol vurmaksa hayalin TOKUM bunlara ben........................................Kalpsiz[sen]…[/b]
Yalnız derdim........................................[/b] Sakin ve sessizdir genelde geride kalanlar........................................[/b] Çare yoktu sarılmalıydı kendine........................................ “Gerçegi gör” dediklerinde; sadece gülümserler bırakılıp gidilenler…[/b] Cünkü onlar en başından gerçegi bilirler! Ve birgün[/b] Kimsesizligin vuslatına yolculukda son demler........................................ Kendisiyle birlikde sen’de ölümsüzlesecektin işte! [Amaca bak ne kadar romantik! ][/b] Sag gösterip sol vurmaksa hayalinAçık Arttırmada qüLü$Ler........................................Kalpsiz[sen]…[/b] Sonrasında[/b] bir gemi limana geliverdi........................................ ( :[/b] Biranda açık arttırmaya cıkardı kalbimi ! Aman Allah’m nekadar da varmış talibi![/b] Kabul ettim tamam bırak artık peşimi! İstemio artık kalbim seni! Senin gibileri…[/b] Parayla satacaksan yüregimi zaten o yürek bilki seni hiç sevmedi ........................................[/b] Bırakılıp gidilenler neden hiç gülmezler ?[/b] Açık arttırmada gülüşler ........................................[/b] Ve en sonunda[/b] El sallar gercegi bilenler........................................[/b] Dinleyin bırakıp gidenler![/b] Geride kalanlar üzülmezler........................................ ![/b] Alıntı[/b] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: acik, arttirmada, qulusler |
| Etiketler |
| açık, arttırmada, qülüŞler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|