![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Vasiyetim yok sana aşkım[/b]
Yaşadıklarıma say son sözümü de[/b] Yaşayamadıklarımda kaldım[/b] Zaten sana anlatamadığım da bu[/b] Ya da anlatmak için çırpınırken seni kaybedişim de bu yüzdendi[/b] Şimdi gecenin hangi vakti ya da hangi mevsimi hayatın bilmiyorum[/b] Bilmemek vardı ya bildiğim sandığım herşeye inat[/b] Ben seninle herşeyi unuttum sanki biraz[/b] Senden sonra cezalandırılışımda haklıydı insanlar[/b] Ama onlara da sığınmadım[/b] Acılarımı alıp yanıma dağa kaldırdım kendimi ayaz vakti[/b] Üşümüyorum biliyor musun?[/b] Ağlamıyorumda artık[/b] Susuyorum sana konuşmalarımın kifayetsizliğine kızarak[/b] Şu elimde kalana bak[/b] Sensizlik[/b] Bal gibi sensizlik[/b] Şu içimde ılık ılık kanayan yaraya bak[/b] Sarsan sarılmıyor dağlanmıyor hiç bir ateş etimi[/b] Etimde yanıyor sevda[/b] Evim ocağım kaçak sevdam benim[/b] Seni sana anlatmak da olmasa var ya[/b] Sensizlik hiç dayanılmaz bir uçurum olurdu aramızda[/b] Peki ya sen ya sen nerdesin şimdi[/b] Evin ocağın var mı senin[/b] Senin kalbin yara aldı mı bir kere olsun kanadı mı[/b] Ellerin ellerimi aradı mı öksüz kalıp ağladı mı[/b] Anlatsana biraz[/b] Sana değil bana da değil kıyamadığım[/b] Aşkın yüzü kara çıkmasın Aşkım[/b] Aşkın yüzü kara çıkmasın........................................[/b] aLntı[/b] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: anlatsana, biraz |
| Etiketler |
| anlatsana, biraz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|