![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bu gece gök’yüzüme bir ‘sen’ düşüreceğim[/i][/b]
Bu gece bak yüzüme bir ‘aşk’ üfüreceğim Bu gece düş gözümden aşk’a ki, Orada bir kız bulacaksın Gözlerine dokundukça bir söze tutulacaksın Geceyi bu söze asılı, yüreğimi bu köze basılı bıraktım Sen ki yanımda olsan da ıraktın Bu gece sol yanıma bir ‘sen’ düşüreceğim[/i][/b] Bu gece duy sesimi, sesine bir âh devşireceğim Bu gece düş kalbimden aşk’a ki, Orada bir köz bulacaksın Ateşine dokundukça sen pervane olacaksın Eyy sarhoş pervane ! Yaklaştıkça uzaklaşan bir ufuk çizgisi gibisin bana Dolunaylı gecenin yakamozu gibi mi tutuldum Yoksa sana ? Bu gece toprağıma bir ‘çocuk’ düşüreceğim[/i][/b] Bu gece iyi bak aynaya bir matem tutacağım Bu gece düş yanımdan aşk’a ki, Orada bir sus bulacaksın Konuşmayı deneme sakın, kelepçeye bulanacaksın Avuçlarımda ayrılık kokusu ve binlerce diken Sen ille de bu gül’e yanaşacaksın Bu gece eksik bir hayatın tamamına ereceğim[/i][/b] Bir rüzgâr olup bulutlarına eseceğim Sen eğme kaşlarını gönlümün baharı Ben kuşlara haber saldım, onlar taşıyacak gözlerindeki har’rı… Bu gece bak yüzüme [/i][/b] üç harf düşecek ellerine onu üç gün sakla, sonra isminle akla !........................................, alıntı[/b][/i] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: egme, kaslarini, omrumun, sen |
| Etiketler |
| eğme, kaşlarını, sen, Ömrümün |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|