![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
İşte şimdi çok acıdı biliyor musun canım........................................
Düşünüyordum ama........................................ Döner arkasını diyordum........................................ Beklemiştim ama artık gelme bilio musun ?........................................ Sakın bir daha yüzüme bakma........................................ Ben seni çok yalnış tanımışım yaa........................................ Herkes bana seni kötülerken........................................ Sen resmen hayatın tokadını attın bana........................................ Hani artık senden her şey beklerim ben........................................ Herkese demiştim o UMRUMDA DEĞİL diye........................................ Ama şu anda içimde senin sevginden gram kalmadı........................................ Kendine iyi bak........................................ Beni kandırdığın hayatımda yok dediğin o kızlarla çık........................................ Çok kanattın beni ya........................................ Hayatın bir insanı acıtabilecek tüm kötülüklerini yaşattığın için ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM........................................ aLntı[/b] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: cok, ederim, tesekkur |
| Etiketler |
| cok, ederim, teşekkür |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|