![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
nerde hata yaptık
nerde bir eksiklik vardı bu iki kişilik oyunda........................................ her ikimizde rollerimizi ezberlememiş miydik ki? birimiz mecnun ötekimiz leyla........................................ mecnun çöllere düşecekti güya leyla da sellerde kaybolacaktı gözyaşlarından ama sonu hep mutlu bitecekti........................................ yoksa ben senin oynaman gereken yerlerde ahkâm kesip rollerini mi çalmıştım........................................ yoksa........................................ yüklemler mi kurmuştum........................................ nerde hata yaptım???? hatam;seninle bir başrolü paylaşmak mıydı başı ve sonu toplasan 90 dakikayı geçmeyecek şu basit film de ya da leyla ile mecnun karakteri miydi bizi bozan........................................ belki belki ferhat ile şirin olmalıydık........................................ ben dağları delerdim yapamasam da gözyaşımla sel olurdum sen ise beni beklerdin her gün batımında........................................ nerde yanlış yaptık bilmiyorum ama seni böyle başkalarından sevgi dilenirken görmek o rolleri yapmaktan daha ağır ve daha zalim........................................ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: hata, nerde, rollerde, yaptik |
| Etiketler |
| aglamak, akmali, gözden, hata, icin, nerde, rollerde, yaptık, yas |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|