![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Günlerdir aynı şarkıyı dinliyorum…Dinliyorum…Dinliyorum…Dinliyorum??........................................[/b]
Gözlerim doluyor zaman zaman…Ama sana üzüldüğüm için değil…........................................ Göz pınarlarımsa fırata dönmüş… Ağlama diyorsun nasıl ağlamam…........................................ Sen de ağlama dememiş miydin bana giderken…........................................ Çabaladım biraz daha ağlamamak için…........................................ Sanki hep yanımda olmuşsun gibi…........................................ Nerden bileceksin çektiklerimi… Unutmam mümkün mü gördüklerimi…........................................ Çok kırıldım… Çok üzüldüm… Her gözyaşım kor gibi yaktı geçti… Derin izler bırakarak yüreğime… Ruhuma… Ama sen hiç görmedin… Bilmedin…........................................ Nerden bilecektin ki… Biz hep uzak değil miydik… Ayrı değil miydik… Kopuk değil miydik… Sandım ki bende ruhum seninle olsa bile ben hep seninleyim…........................................ Ama sandım ben sadece… Hayal ettim… Hissettim ama neyi hissettim, kimi hissettim şimdi hiç anlayamıyorum…........................................ Nasıl sevmem seni… Can yaralanmış…........................................ Öyle yaralıydı ki bu sevgi…Bir o kadar da yaralayıcı…........................................ Acıttı çok zamanlar bizi… Kanattı… Vazgeçemedik… Vazgeçemedim…Vazgeçemedin…........................................ Sustuk hep biz… Biz olalım… Biz de susalım… Kaybolalım dedik…........................................ Kaybolduk… Ama ne kaybolduk…........................................ Ne çok söz söylenmişti oysa ki… Birlikte kaybolacaktık biz… Yalnız biz de… Kaybettik birbirimizi uçsuz bucaksız kalabalıklarda…........................................ Sonra sen kendine iyi bak dedin…… Ah görseydin onu duyduğumda ne fırtınalar koptu içimde…........................................ Boğuldum hıçkırıklara…........................................ Şimdi…........................................ Unutmam mümkün olmadı gördüklerim kadar yaşadıklarımı da…........................................ Değişmeye razı geldi gördüklerimi yaşadıklarıma yüreğim…........................................ Seni bilmiyorum… Senden çok şey bekledim… Her şeyi beklediğim gibi… Beklediğim her şeyi gördüm… Diğerlerini neredeyse hiç… Gördüm belki de…........................................ Şimdi kırıldı bu yürek… Senin bile toplayamayacağın kadar kırıldı… Bilmedim ben hiç biz nasıl başladık… Nasıl girdik… Nasıl karıştık bu işe anlayamadım… Ve nasıl bittik…........................................ Şimdi ben…........................................ Uyanmış gibiyim bir rüyadan… Hep çikolatacı olucam ben derdim ya sana… İşte öyle bir rüya bu da… Hem acı… Hem tatlı… Bitter bir rüya…........................................ alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ayrilik, cikolata, tadinda |
| Etiketler |
| ayrılık, cikolata, tadında |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|