![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Ben hiç seni dudaklarıma yazmadım ki / sadece yüreğime içirdim gözlerinin tüm renklerini........................................
Zaman; yokluğun Mekan; sensizlik........................................ Yazan; ben........................................ Yaşayan; ben........................................ Köklerime iliştirilmiş ayrılığı kutsadım yine........................................ Ben seni yaşamadım ki / Sadece gözlerinden cümle bir kurdum hayat romanına........................................ Ben seni saramadım ki / Sadece gülüşlerinden bir baharı çizdim karakış sahifelerime........................................ Ellerimle bir umutla ektiğim güller soldu artık........................................ Kollarım sen kadar güçsüz........................................ Yaralarım ben kadar yamalı........................................ Seni özlemin en hararetli zamanında iken ben, Sen içindeki beni susturmaya yelteniyorsun........................................ Beni öldürmeye teşebbüs edenlere göz yumuyorsun........................................ Durma / devam et........................................ Dedim ya ben seni sensiz yaşayacak kadar büyütmüştüm seni........................................ Ha sensiz ha senli........................................ Dudaklarımda en büyük anlamdın sen........................................ Yüreğimdeki cografyanın güneşe bakan yanıydın sen........................................ Ve ben........................................ Bir de mavi deniz........................................ Unutmayacağız seni sen bizi unutsan da........................................ Ve de unutturmayacağız seni........................................ Ne satırlar seni bırakacak........................................ Ne de bu yürek........................................ Sen / Yüreğimdeki coğrafyanın güneşe bakan yanı........................................ Gözlerine perde çekmekle güneşi silemezsin yüreğinden........................................ Sen / Dudaklarımla kurabildiğim en geniş en büyük anlam........................................ Dudaklarına suskunluğu mıhlayıp, Susmakla yüreğindeki beni bitiremezsin........................................ " Sen beni yabancı ellere yar etsen de........................................ Ben seni sonbaharlara gelin etmeyeceğim........................................ Sen / Yüreğimdeki coğrafyanın güneşe bakan yanı........................................ Güneş varoldukça, Dudaklarımda kurabildiğim en büyük anlam olarak kalacaksın / yaşayacaksın........................................ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bakan, cografyanin, gunese, sen, yani, yuregimdeki |
| Etiketler |
| bakan, coğrafyanın, güneşe, sen, yanİ, yüreğimdeki |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|