![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
![]() Sevme İstemiyorum Artık Seni, Ne Sevgine Kanayım, Nede O Masum GözLerine, Neden Bu Kadar Çok Sevmişim ki Seni, Neden Bu Kadar Değer Vermişim ki Sana, N e d e n / m i ? Yüzsüzce Soracaksan, Dur SöyLeyeyim, Hani BizLerin DiLimizden Hiç Eksik Olmayan Şey, "Ben Başkasına Benzemem KeLimeLeri," "BenzetmeLerLe" DeğiLdi Sevmelerim, Tek Ve Masum/du, Evet Değerin Hala Var Bende, Susmama Neden Oluyor O YaLan GözLerin, Canımı Acıtıyor Bir Zaman Baktığın Gibi Bakıyor Olman, Yetmedimi Bu Kadar İşkence, Daha Gitmeyecekmisin Benden, Yetmedi/mi ÖLdürdün Bu GüzeLim Can/ı, Cenazem Var GELirmisin, 'Yüreğimi Koydum MusaLLa Taşına,' Yasım Çok Büyük, ÖLdürdün Yüreğimi, Sevmiyordun........................................ Neden Kandırdın ki Beni 'İki Yüzlü YüreğinLe,' Yapmak İstediğin Bir YürekLe Oynamaksa Eğer, B a ş a r d ı n ........................................ Ayakta AlkışLıyorum Seni, "Yüreğimin UnutuLmaz KatiLi........................................" Alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: koydum, musalla, tasina, yuregimi |
| Etiketler |
| koydum, musalla, taşına, yüreğimi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|