![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bugün doğduğun gün, kutlu olsun........................................Çok şey söylemek geliyor içimden ama tek söyleyebildiğim bu kutlu olsun…
Benden km........................................ Sabahın erken saatinde kalktım senin şerefine gün doğumunu izledim........................................ Aradım sesini duydum sahidende uzaktaydın,uzaktın aldırmadım........................................ Bu gece erkenden eve gideceğim........................................Aynı göğe bakıyor oluşumuzu aynı coğrafyada bulunuşumuzu… Kutlu olsun Doğum günün ........................................ Sensizliğim Kutlu olsun … İyi ki doğdun........................................ aLıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: kutlu, olsun, sensizligim |
| Etiketler |
| kutlu, olsun, sensizliğim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|