![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bilmecede bilinmeyen sözlerimdin sen
Eskittiğim bu şehirde serabım oldun Tanrıya yalvardığım dualarımdın İşlediğim en büyük günahım oldun Bir deli rüzgar esti alıp götürdü seni benden Bir deli rüzgar esti alıp götürdü düşlerinden Bir deli rüzgar götürdü benim şehrimden Bir deli rüzgar götürdü seni şehrimden Bak masallarımız bitti acılar sardık Çıkmaz bir sokaktaki rüyaya daldık Umutlara söylediğim şarkılarımdın Yüreğimdeki o çölde serabım oldun Belki bilmiyorsun ama Bakışlarından öpüyorum seni Belki anlamıyorsun ama Yalnızlığından öpüyorum seni |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bir, masal, ruzgari |
| Etiketler |
| bir, masal, rüzgarı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|