![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Yine de sen,
Son sevdiğim! Uğruna sevgiler, aşklar tükettiğim, Yine de sen, Tek bildiğim........................................ Yollarına aşk tohumları serdiğim........................................ Korkularımın yakasından tutup silkiyorum birer birer artık........................................ O karanlık ki; kibirli gözlerini dikip üstüme, içine almak istercesine beni, nereye gitsem takılıyor peşime........................................ Bu can buna hayran, Sevişine kurban, Alıştırmasaydın insafsız........................................ Bu can sana hayran, Gülüşüne kurban, Şimdi vazgeçemem ben inan........................................ Sanki ellerindeymiş bütün kilitli kapıların anahtarları........................................ En yakınımda olmana rağmen, seninle ama sensiz geçirdiğim tüm zamanlara yanıyorum şimdi........................................ Kurşun adres sormaz ki, Yaktın beni en derinden, Depremlerde yine yüreğim, Yangınlar çaresiz........................................ Aldığım her nefeste daha bir doluyorsun içime adeta........................................ Hiç bir şeyi umursamıyor bu arsız yürek, hiç bir şey mağlup edemiyor onu, yokluğundan başka........................................ Dön gel yine sev beni, Sar sevgine sevgimi, Nefes gibi muhtacım sana........................................ Sensizliğimde canım yanıyor........................................ Gülümsemelerimin bile üzerine bir bulut çöküyor adeta........................................ Yine de ben, Hep seninim! İlk şarabı senin elinden içmişim, Yine de sen, İlle de sen, Benim ilacım bil ki sende sevgilim........................................ İsterse dursun zaman, hiç geçmesin önümüzden, isterse geçip gitsin beklemesin beni, bizi........................................ Varsın bugün son günü olsun hayatımın, değil artık umrumda........................................ Günahın özüyse seni sevmek, Cezam, cehennem olsun........................................ Alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: senson, sevdigim, yine |
| Etiketler |
| senson, sevdiğim, yine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|