![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Ben büyük aşkları severim; büyük olsunDeniz gibi gökyüzü gibi her şey ve mahzun........................................[/b]
Seni ilk gördüğüm andan beri........................................[/b] yitirdim ben öncesini........................................ Dönemezdim artık geri öylece kalakaldım........................................ Olurda geçiyorken görürsün ya........................................ Bir bakarsın seversin ya........................................ Bekledim hep dualarla........................................ Olmadı........................................yapamadım! Utanmasam![/b] Yıkılmasam! Yanmasam! Susmasam! Konuşsa m!!! Senle küçük bir çocuğum![/b] Gözlerindir yurdum! Hem masalsın hem gerçeksin! Sen hep süreceksin!!! Yitik sevdaların şehrinden geldim demiştim / hatırla[/b] çıkmaz sokakların başında az mı sorguladım kendimi günler / geceler boyunca........................................ görmedimi gözlerin / hissetmedimi kalbin / sevdaya hasretliğimi ........................................ dolu dizgin koşarken çağırdığın aşka Şimdi hangi şarkıyı çalıyorsun / yalan sevdalarına bizim diye[/b] hangi masumiyetinde gizli / yalan yüzün ........................................ bir köşede dursada sen kokan şiirlerim / seni anlatan dizelerim / bilki ......................................../ mimarı / yüreğimdi / sadece yüreğim ........................................ ve[/b] ne sevdiğimsin artık / ne özlediğim ne düşlediğimsin / ne beklediğim sadece ; sadece içimde kalan izlerini yalan aşkınla sileceğim / kırık / dökük / bir anısın sevgili alntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: anisin, artik, bir, sevgili |
| Etiketler |
| anısın, artık, bir, sevgili |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|