![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Öyle bir Aşk gelir çatarki bir gün!
Sizin olamayan yanlızlığı yaşayacak yer ararsınız! Eviniz çok odalı bir yanlızlıkla dolar........................................ Kentiniz çıkmaz yanlızlıklı sokaklara açılır........................................ Aşktır adı!! Kalabalıklar içinde yürürken İnsanlar sağımdan solumdan akarken........................................ Hiç birşeyi duymaz hiç bir şeyi görmez oldu gözlerim Yanlızlıktır aşkın adı........................................ Ayrılıklarla büyüdüm Koca şehir aldı götürdü benden istediklerimi Küçük bir kız olarak kalmak istedim onuda beceremedim........................................ "Artık büyümelisinseni ben büyüteceğim........................................" dediğinde sevinmiştim Oysa büyümek bana göre değilmiş........................................ Hep böyle hoyrathep tutarsızca sevmekmiş doğru olan!........................................ Çocukluktansevmekten yada belkide Aşk'tan Oysa diyemedim bir türlü -İnsan bir geleceği düşleyemeyince geçmişle uğraşıyor Eski çocukluk aşklarını bile kıskanıyor Sustum bazende konuşamadım Oysa susan sadece dilimdi O kadar çok şey barındırıyordumki sustuklarımda Anlatamadım bir türlü Cesaret edemedim Ne zaman tamam şimdi söyleyeceğim desemde Asla doya doya "Seni seviyorum" diyemedim........................................ Saklandım içimdeki küçük kız çocuğuna Susacak var dedim hep Susacak var........................................ Oysa konuşsaydı dilim anlatsaydı keşke Deseydi doya doya "Seni Seviyorum" diye binlerce "Biz" olmaya asla izin vermeyecek engeller doluyken Şimdi diyorum işte Seni seviyorum Ama Hep bir Susacak var içimde Susacak var........................................ Bugün çok farklıydı ilk defa mesafeler çok uzun geldi o kadar özledimki sadece yazmak istedi canım susuşların tek çıkarı kağıda dökülen harfler kalpten geçenler söylenemeyip susulurken hiç konuşmadan kelimelerle yitp gitmek istedim sadece........................................ herşey susuşlarda gizli........................................ Alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: acilirasktir, adi, cikmaz, kentiniz, sokaklara, yanlizlikli |
| Etiketler |
| açılıraşktır, adina, adı, Çıkmaz, dost, kentiniz, sokaklara, yanlızlıklı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|