![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Senin için doğru cümleleri bulmak ne kadar zor
[/b]Halbuki sana bakmak ne kadar kolaydı, uzun uzun sıkılmadan........................................ Ya da seni sevmek hiç bu kadar zor olmamıştı........................................ Uzun zaman oldu geriye bakmıyordum artık, Zaman nasılda geçmiş anlayamadım........................................ Bana havalar nasıl demiştin, Burda havalar iyice soğudu........................................ Aylardan kasım olmuş, fark edemedim........................................ Unutmuşum kasımda sana aşık olduğumu, Unutmuşum sevgili, zamanla senden soğuduğumu........................................ Dün hatırlattın kendini, çok şaşırttın beni her zamanki gibi........................................ Neden geri döndün anlayamadım ki! Oysaki unutmuştum, unutturmuştum kendime seni........................................ Düşündürdün yine uzun uzun kalbimi, Aramak istedim kalbimdeki eski yerini, Koca bir kilit vurmuşum, geçtiğimiz yıldan beri, Açsam mı! açmasam mı! Ya da sen yine de rahat bırak beni........................................ Acı hatıralar birikmiş hep senden sonra, Mutlu günler serpiştirdim üzerine azda olsa, Belki kalpsiz ya da vicdansız görsen de beni, Keşke gözlerime bakabilseydin, Gözler yalan söylemez Belki sana söylerdim, seni önceden ne kadar sevdiğimi........................................ Boşver bunları , Hatta yaşanmadı say herşeyi, Hem sen yine nerden çıktın bilmem ki! Oysaki unutmuştum, unutturmuştum kendime seni........................................ alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ben, ki_, oysa, seni, unutmustum |
| Etiketler |
| ben, oysa, seni, unutmuştum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|