![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bilmiyorum!
[/b] Görmüyorum! Seni görmek için sabahları gözlerimi açıyorum, Sen yoksun diye hiç uyanmıyorum........................................ seni seviyor muyum, yoksa unutuyor muyum? Bunu bile bilmiyorum........................................ Günler, geceler bukadar uzun muydu? Yada saatler bukadar geçmek bilmez miydi? Telefonum benim için gereksiz miydi? Ben ? Senleyken mutlu muydum? Yada mutluluk nasıl birşeydi, bilmiyorum........................................ Ben bilmiyorum........................................ Peki sen? Biliyormusun? Senden sonra konuşamıyorum, gülemiyorum Çevremdekilere bakıyorum, sadece bakıyorum Ne söylüyorlar anlamıyorum,,,ahhh ah........................................ Aklımdan bi çıkarabilsem seni Bunu yapabilirmiyim? İnan bilmiyorum........................................ Halbuki yatağımı nekadar severmişim, yada şimdi seviyorum Uykum nekadar çok varmış, yada uyumak istiyorum Etrafım nekadar sessizmiş, belki ben duymuyorum Sen gitmişsin yanımdan çoktaaannn,, kendime anlatamıyorum Ben hala aşığım, seni seviyorum Belkide kendime yalan söylüyorum Offf Bunu bile bilmiyorum........................................ Ben böyle bir haldeyim, ya sen? Sen nasılsın, biliyor musun? Ben kendimde değilim kaybolmuş gibiyim Senleyken nasıldım, hatırlamıyorum Ben seni unutmadım Seni beni unutabiliyor musun? Yada hatırlıyor musun? Adımı duyduğunda üzülüyor musun? "Evet, hayatımda eskiden böyle biri vardı" diyebiliyor musun? Yoksa sevmekten korktuğun gibi hatırlamaktan da mı korkuyorsun? Soruyorum kendime........................................ "Sevmek mi, unutmak mı daha kolay" diye........................................ Önceden olsa sevmek derdim hiç düşünmeden........................................ Şimdi Ne cevap vericem! Onuda bilmiyorum........................................, Alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bilmiyorum |
| Etiketler |
| bilmiyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|