![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: ??? | |||
| Kapıya çarptım... |
|
0 | 0% |
| Zemin ıslaktı kaydım... |
|
0 | 0% |
| cok kalabalıklardı hepsini tek başıma haşat ettim sen birde karşı tarafı gör . |
|
3 | 60.00% |
5 kişiye daldım, 6. arkadan qeLdi ş****!
|
|
0 | 0% |
| karşı taraf 20 kişiydi |
|
0 | 0% |
| diger |
|
2 | 40.00% |
| Katılımcı sayısı: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Dayak yedikten sonra söylenen yalanlar
En komigi sizce hangisi?
![]() ~
Sєnin gidişin bugündєn bєlli Tαşıyαmαm bu yükü! ђєrşєyє rαzıyım yєtєr ki sєviyorum dєmє. Çünkü sєn gidєcєksin... Bєn ölümlєrdєn ölüm bєğєnєcєğim ... ~ |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: dayak, hangisi, komigi, sizce, sonra, soylenen, yalanlar, yedikten |
| Etiketler |
| dayak, en, hangisi, komigi, sizce, sonra, söylenen, yalanlar, yedikten |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Polisten öldüresiye dayak | CodersHaber | Yurt Dışı Haberler | 0 | 06.09.10 15:37 |
| Polisten 'ırkçı' dayak | CodersHaber | Yurt Dışı Haberler | 0 | 16.05.10 00:10 |
| İnadına Yanlış Söylenen Kelimeler | deniz | Türk Dili ve Edebiyatı | 0 | 21.04.10 20:55 |
| Sağlığımızla ilgili en büyük yalanlar | CodersHaber | Sağlık | 0 | 18.04.10 02:49 |
| Sizi en çok hangisi sinir ediyor | CodersHaber | Yurt İçi Haberler | 0 | 16.04.10 18:39 |
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Coders Forum Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|