![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: ? | |||
| şok olurdum, ağlamaya başlardım |
|
2 | 50.00% |
| aşkımı kalbime gömer,çeker giderdim |
|
0 | 0% |
| Suçu kendimde bulur affederdim |
|
1 | 25.00% |
| Susardım |
|
0 | 0% |
| Ağzıma geleni söyler,öfkemi çıkarırdım. |
|
1 | 25.00% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Sevgilin / eşin bir gün sana gelip , 'seni aldattım' derse ne yaparsın ?
![]() ~
Sєnin gidişin bugündєn bєlli Tαşıyαmαm bu yükü! ђєrşєyє rαzıyım yєtєr ki sєviyorum dєmє. Çünkü sєn gidєcєksin... Bєn ölümlєrdєn ölüm bєğєnєcєğim ... ~ |
|
|
|
|
| iLey Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Rana (18.03.11) |
![]() |
| Etiketler |
| aldattım, seni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aldattım Seni.. | coders | Aşk & Şiir | 0 | 17.01.11 04:20 |
| Engin denizlerin mavisinde buldum seni Yıldızlara bakınca gördüm seni | coders | Aşk & Şiir | 0 | 17.01.11 04:00 |
| Seni Sevmek Deliliktir!Seni Seviyorum! | coders | Aşk & Şiir | 0 | 17.01.11 02:21 |
| Seni Sevmek-Seni Yasamaktir Yaban Sevdam | coders | Aşk & Şiir | 0 | 17.01.11 01:53 |
| Seni Yazdım, Seni Çizdim, Seni Düşündüm.... | coders | Aşk & Şiir | 0 | 17.01.11 01:29 |
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Coders Forum Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|